Het Team

Arie Dijkstra

Afgestudeerd aan de Amsterdamse School voor Massage, een driejarige opleiding met als onderdelen Klassieke massage, Rebalancing en Shiatsu.
Werkzaam als masseur/begeleider in Kuuroord de Goudsbloem, Kuuroord Chateau Frandeux (België) en Kuuroord Ramsvik (Zweden). Daarnaast heb ik een praktijk in Dordrecht.
In mijn massages streef ik naar zowel diepe ontspanning als naar ondersteuning bij emotionele processen tijdens het vasten.

ariedijkstra@hotmail.com

Rosalie Thijssen

Afgestudeerd aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en Klassieke Homeopathie als natuurgeneeskundig therapeut. Na 6 jaar opleiding kan ik met Iriscopie, Massage, Bach bloesems, Fytotherapie en Voedingsadviezen het vasten proces begeleiden. Als ondersteuner pur sang vind ik het fijn om je in dit proces deze week te begeleiden, motiveren en samen te kijken welke therapie het beste bij jouw past. Hierbij kijk ik naar je fysieke gesteldheid, maar ook naar je emotionele, sociale en mentale gesteldheid en maak ik gebruik van de Temperamentenleer en de 4 natuurkwaliteiten (www.4natuurkwaliteiten.nl). Ga je eigen kracht herkennen en vergroten en zo meer vanuit je oorspronkelijke zelf in het leven staan. Ingeschreven bij de VBAG.  

Aeshnidae, Praktijk voor Natuurgeneeskunde: Aeshnidae.info@gmail.com

Jaqueline Hendriks

Na een lange zoektocht vond ik herkenning bij de rebalancing opleiding over hoe ik in het leven wil staan. Tijdens deze opleiding (her) ontdekte ik mijn passie voor koken op een nieuwe manier en nu, 10 jaar later durf ik te zeggen dat ik kok ben. Met liefde bereid ik maaltijden, drankjes en lekkere hapjes. Met passie struin ik tuinders en winkels af die eerlijke, heerlijke producten verkopen. Soms wroet ik zelf in de aarde en ik voel me gelukkig als ik ’s morgens mag oogsten voor het eten wat ’s avonds op tafel komt. Voor mij is het belangrijk dat het eten biologisch en gifvrij is: de handel eerlijk is en er geen roofbouw wordt gepleegd op de aarde. Bij bewustwording en reiniging hoort voor mij ook bewust worden van het eten waarmee je je lichaam voedt; bewust worden van wat producten met je lichaam doen. Ik zie het als een leuke uitdaging om jullie tijdens het vasten te mogen ondersteunen met gepaste, feestelijke hapjes.

www.jaquelinehendriks.nl
jaq.hendriks@home.nl

Leontien Leferink

Afgestudeerd aan Qing Bai, academie voor Chinese Geneeswijzen, gediplomeerd shiatsu-therapeute en Do-in yoga docente. Werkzaam in eigen praktijk Uniek punt en in het Health & Wellness Center van landgoedhotel de Holtweijde.

Mijn motto: “bezig zijn met je gezondheid mag ook genieten zijn”!

Met mijn geschoolde handen zorg ik voor een moment van rust. Door de kunst van het aanraken weer energie laten stromen, kracht hervinden, thuiskomen in je lijf en ruimte maken voor verandering. Jij in balans met jezelf en daardoor ook in balans met je omgeving. Met de Do-in yoga schenk jezelf aandacht aan je lijf, leer je je lichaam op een andere manier ervaren; namelijk als wegwijzer naar ontspanning, bewustzijn, gezondheid en meer energie. Daarnaast kan ik met ontspanningsmassage, manuele lymfedrainage en ooracupunctuur jouw reiniging ondersteunen. Ik begeleid je graag.
Aangesloten bij de VBAG.

www.uniekpunt.nl
leon10zien@live.nl

Jeannine de Klerk

Vanaf begin 20 was ik op zoek naar verdieping. Vragen als ‘Wat doe ik hier?’ kwamen voorbij. Er volgde een periode van veel trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en opleidingen om mijn vaardigheden om anderen te begeleiden te vergroten. Sinds 10 jaar ben ik betrokken bij de organisatie van meetings en retraites van Jeff Foster, een inspirerend spreker en schrijver die vertelt over mindfulness en verwijst naar onze ware natuur. Daardoor heeft mijn jacht op een ‘betere’ toekomst, om het leven anders te willen dan het zich aandient, zich kunnen ontspannen. En dat blijft oefenen.

Op zijn retraites ben ik begonnen met het geven van mindul yogalessen, in the mix met oefeningen uit Oosterse disciplines. Alles ten dienste aan het thuiskomen in jezelf. Daarbinnen maak ik ook gebruik van mijn vak als stembevrijder. Dat gaat niet over ‘mooi’ zingen, maar over zingen van binnenuit. Omdat de stem zo’n persoonlijk en kwetsbaar instrument is, kan dat veel inzichten geven. Ik voel een blij en gloeiend hart als ik het pad van vrijheid met anderen kan delen. Vrijheid om te leren ontspannen in hoe het lichaam en leven zich nu aan je aandienen. Niets wegduwen of vastgrijpen. Toen ik gevraagd werd om deel uit te maken van dit team voelde ik gelijk een ja. Ik kijk uit naar deze opschoningsreis!

www.facebook.com/jeannine.klerk
esensya@gmail.com