Het Programma

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

Nadat je met thee op bed wordt gewekt volgt de hydrotherapie (wisseldouche) om de bloedsomloop te bevorderen. Daarna kun je meedoen aan Yoga of Qi-Gong. Dan het ontbijt en de start van diverse behandelingen. Na de lunch is het tijd om te rusten met een warme kruik op je lever om de ontgifting te stimuleren. Dan is er een groepsactiviteit, zoals wandelen door de heuvelachtige omgeving of nog een behandeling. Dan eet je weer wat en sluiten we de dag af in de sauna, met meditatie of een andere activiteit. Kleine veranderingen per dag kunnen voorkomen en zijn afhankelijk van het weer en groepsgrootte.

Tijdens de vastenweek en de vasten 8-daagse krijg je tweemaal in de ochtend een nierpakking. Alle behandeling worden ingeroosterd en als het rooster het toelaat, kunnen er extra behandelingen worden bijgeboekt.

In het weekend is dat afhankelijk van de groepsgrootte en word je als kuurgast van te voren op de hoogte gesteld hoeveel ruimte er is voor extra behandelingen. Het programma is zo samengesteld dat iedereen mee kan doen.

Chi Gong